מכתב אישי לידידים
לאחרונה הודיעה ליאורה פרייס, יו"ר ועד העמותה, על כוונתה לסיים את תפקידה ובהזדמנות זו אני מבקשת להודות לה מקרב לב על פועלה הממושך והמבורך.
ידידי הדהרמה הינו מרכז דהרמה מרשים, שמזה כ-15 שנה מזמין ומקיים ביקורים של מורים מעולים. בזכות הפעילות של ידידי הדהרמה זכינו לקבל שיעורי דהרמה מאלפים ויקרי ערך שמאפשרים לנו להביא לתמורה חיובית בחיינו.
בימים אלה אני חשה, ביחד עם מספר חברים, שהגענו לצומת דרכים. והתחושה היא שיש לנו ביד יהלום ושחשוב לנו לשמור עליו.
לשם כך התגייסנו מספר חברים, גיבשנו תוכנית מבנית וארגונית חדשה ואנו מוכנים לנסות ולהוביל את מרכז הדהרמה שלנו בדרך חדשה.
בכוונתנו לנסות ולהצעיד את הארגון ברוח הדהרמה. לפתוח את לבנו לחדשים ולוותיקים שרוצים לפגוש את הדהרמה ולהעמיק בה.
על מנת שנצליח להמשיך בפעילות המבורכת שלנו ואף להתפתח לכיוונים נוספים ולהועיל לכל מי שמעוניין בדרך הדהרמה, עלינו לפעול במשותף, בהרמוניה, ובמאור פנים זה כלפי זו וכלפי חדשים שמבקשים להצטרף ולקחת חלק בארגון.
כדי להצליח במשימה, אנו זקוקים לכל אחד ואחת מכם. בין אם הנכם פעילים בהווה, בעבר או אולי תהיו בעתיד ובין אם אינכם פעילים, אבל פעילות העמותה יקרה ללבכם – דעותיכם ותחושותיכם חשובות לנו.
במפגש שיתקיים ביום שישי, ה-28.6.13 בשעה 09:30 בבית הקיבוץ הארצי בת"א, נפרוש את התוכנית הארגונית החדשה ואת רוח הדברים שבכוונתנו להביא עמנו.
במפגש זה נקיים דיון, נקשיב לרעיונות, לתחושות ולשאיפות האחד של השני. ובסופו נבקש את תמיכתכם וברכתכם לדרך זו.
אני מאמינה שבמבט קדימה, עם ביטחון של כולנו בצדקת הדרך ועם ראייה אופטימית של יכולותינו המשותפות – נוכל להביא ביחד לתמורה משמעותית בדרכנו ובארגון שהינו יקר ערך לכולנו.
ידידים יקרים, ללא שיתוף פעולה של כולכם, לא נוכל להצליח במטלה זו.
אני פונה באופן אישי לכל אחד ואחת מכם, לכל מי שהדהרמה יקרה לליבו ואשר, כמוני, מכיר בחשיבות הפעילות הנפלאה של ידידי הדהרמה ומביעה תקווה ובקשה אישית שתיענו להזמנה להשתתף במפגש שיתקיים ביום 28.6.13.