ביקור אחרון של גשה גן גיאצו בישראל, מאי 2016
- תאריך: 04.05.2016
- תאריך סיום: 23.05.2016
- מורה: גֶשֶה גֶן גְיָאצוֹ
- מקום: כל הארץ
גן גיאצו מגיע לשמחתנו הרבה לביקור נוסף בישראל, ולצערנו זהו ביקורו האחרון של גן גיאצו לה בישראל.
גן גיאצו-לה היה בין המורים הטיבטים הראשונים שהוזמנו על ידי "ידידי הדהרמה" ללמד בישראל, ומאז הוא מגיע לארץ מידי שנה.
צניעותו של גֶן גְיָאצוֹ, הידע הנרחב שלו והיכולת שלו לפשט את החומר המורכב ולהעביר את העיקר הפכו אותו למורה יוצא דופן ואהוב על תלמידי המכון לדיאלקטיקה בודהיסטית שבדָהארָאמְסאָלָה, שם הוא מלמד, כמו גם על תלמידים מערביים שזכו ללמוד אצלו.
גן גיאצו ישהה בארץ בין התאריכים 4 – 23 במאי 2016.
להלן הפעילויות המתוכננות:
♦ שישי שבת, 6-7 במאי 2016 בכפר מונאש (מרכז טל הדר) – קשיים כחוויה מעצימה. קורס בנושא אימון התודעה על פי "37 התרגולים של הבודהיסטווה" של גיאלסה טוגמיי זאנגפו.
♦ יום שני 9 במאי 2016 במדיטיישן פקטורי בהרצליה – צרור עצות מהמורה היקר: שיחת דהרמה עם גן גיאצו
♦ חמישי-שבת, 12-14 במאי 2016 בקיבוץ יחיעם. עקרונות התרגול של יוגת הטנטרה הגבוהה ביותר במסגרת המסלול הטנטרה.(הקורס אינו קורס מבוא ולא יהיה פתוח לכול).
ברוח המסורת הבודהיסטית, המורה וכן הצוות המארגן פועלים בהתנדבות ואינם מקבלים כל שכר. גם ההשתתפות בפעילויות אלו הינה על בסיס תרומה (דאנה).
תרומותיכם, שתיאספנה בתום הפעילות, מיועדות לכיסוי כל ההוצאות הארגוניות ולמתן דאנה כהוקרת תודה למורה.