הזמנה לפגישת חברים מיוחדת

  • תאריך: 28.06.2013
  • תאריך סיום: 28.06.2013
  • מורה: אחר  
  • מקום: תל אביב
בית הקיבוץ הארצי, רחוב ליאונרדו דה וינצ'י 13 תל אביב * יום שישי 28.6.13 שעה 09:30

מזה כ-15 שנה שאנו לומדים, מתרגלים ופועלים להבאת הדהרמה לישראל. אנו מרגישים שהגענו לצומת דרכים, שבו אנו מבקשים לאחד ולרענן את כוחותינו ולהמשיך ביחד במשנה מרץ ומתוך ביטחון בנכונות הדרך.
לשם כך אנו מבקשים לכנס פגישה בהשתתפות כל החברים שהיו, שהינם, או שאולי ירצו להיות בעתיד פעילים בארגון וכן כל מי שמרכז הדהרמה שלנו יקר לליבו.

במפגש חברים זה נציג תפיסה ומבנה ארגוני חדשים להמשך פעילויותינו. רק בכוחות משותפים, כולנו ביחד, בהרמוניה ומתוך בטחון בדרכנו נוכל למנף את פועלנו הכל כך חשוב ולהמשיך לעסוק במה שזכינו לעסוק לאורך כל התקופה.

נתכנס ביום 28.6.13 בבית הקיבוץ הארצי ברחוב ליאונרדו דה וינצ'י 13 בתל-אביב בשעה 09:30 ונבלה ביחד מספר שעות של סיעור מוחות שלנו כתלמידי דהרמה וכמשרתי דהרמה. רעיונותיכם, תחושותיכם ותמיכתם חשובים לנו להמשך הדרך. אנו מקווים לראות את כולכם, כל מי שמרכז הדהרמה יקר ללבו ומוכן לתמוך בהמשך הדרך המשותפת. אנא, קבל/י הזמנה זו כהזמנה אישית.
מצורף לו"ז הפגישה.
באהבה רבה, הוועד היוצא של ידידי הדהרמה וקבוצת חברים.

לו"ז למפגש חברים שיתקיים כאסיפה כללית מיוחדת

חומרי עיון לאירוע זה

טקסטים (0)
וידאו (0)
אודיו (0)
תמונות (0)

ספרייה ולימוד

מולטימדיה

The Blue Buddha: Lost Secrets of Tibetan Medicine

צפה והקשב לעוד:

ספרים בהוצאת ידידי הדהרמה

"למלא את הלב בחמלה"

כבוד הדלאי לאמהּ ה-14  

ספרו של כבוד הדלאי לאמה - "למלא את הלב בחמלה", המראה לנו כיצד החמלה יכולה להיות מקור בלתי נדלה של אושר בחיינו. למידע נוסף ורכישה