תרגול טארה הירוקה
- תאריך: 12.04.2023
- תאריך סיום: 27.12.2023
- מורה: מנחה: ליאורה פרייס
- מקום: קורס מקוון / אינטרנטי
תרגול טארה הירוקה הומלץ לנו ע"י מורנו היקר קהנסור ג’האדו טולקו רינפוצ’ה עם פרוץ מגפת הקורונה, כתמיכה בהתמודדות עם הקשיים של חוסר ודאות, פחד , בדידות ועוד. אמנם התנאים החיצוניים השתנו, אך תמיד אנו מתמודדים עם קושי כלשהוא. הבודהה לימד שהתשובה לכל קושי היא חיזוק המשענת הפנימית שלנו. האמונה בעוצמתנו הטבעית ובשלושת אבני החן ( הבודהה, הדהרמה והסנגהה) שעוזרות לנו לגלות אותה ולחזקה. טארה הירוקה היא התגלמות נשית של תודעת כל הבודהות, שנמצאת שם תמיד לעזרתנו.
מוזמנים להצטרף לתרגול עוצמתי זה, שמטרתו לשנות את התפיסה שלנו לגבי מי שאנחנו באמת… על ידי טיהור והעצמה אנו מתקרבים לאיכויות המופלאות של אמא טארה, מתקרבים לטבענו האמיתי.
התרגולים יתקיימו ביום רביעי הראשון של כל חודש בשעה 20:00 בלינק הבא:
https://us02web.zoom.us/j/81906824452
Passcode: greentara
משך התרגול כשעה ורבע.
את התרגול יובילו, לסירוגין, ליאורה פרייס, דני מוסקוביץ וטל יפעת.
אנא התחברו בשעה 19:55 כדי שנוכל להתחיל בזמן.
» אין צורך בהרשמה מראש. אפשר להצטרף באמצעות הלחיצה על הקישור הנ"ל במועד המפגש המקוון.
» מצורפת הסהדנה שבה נשתמש, לרוצים לעיין בה לפני התרגול או לאחריו.
ברוח המסורת הבודהיסטית, כל המארגנים פועלים בהתנדבות מלאה ואינם מקבלים כל שכר. לכל הרוצים, ניתן לתת תרומה (דאנה) כפי יכולתכם ומתוך רצון ונדיבות הלב. תרומותיכם תופנינה לפעילות העמותה.
עוד על דאנה בימי קורונה ונדיבות הלב – תוכלו לקרוא כאן.
את התרומה ניתן לבצע באמצעות האתר המאובטח Paypal ע"י לחיצה על Create an Account ומילוי פרטי כרטיס האשראי (בהרשמה חד-פעמית המידע אינו נשמר בשרתי Paypal). אם ברצונכם לקבל קבלה עבור הדאנה, אנא הקפידו בעת ביצוע התשלום בפייפאל לרשום את שמכם ואת הכתובת המלאה למשלוח.
כמו כן ניתן לעשות העברה בנקאית לזכות ידידי הדהרמה, בנק הפועלים סניף היצירה 459, חשבון 11197.