ספרייה ולימוד

ברוח המסורת הבודהיסטית, המורה, וכן הצוות המארגן פועלים בהתנדבות מלאה ואינם מקבלים כל שכר. גם ההשתתפות בקורס זה הינה על בסיס תרומה (דאנה) וללא ציון סכום מוגדר, כדי לאפשר לכל הרוצים להשתתף בקורס לעשות זאת בשמחה ולתרום כפי יכולתם ומתוך רצון ונדיבות הלב.
תרומותיכם, אותן ניתן לעשות בכל עת הן לפני השיעור והן לאחריו, מיועדות לכיסוי כל ההוצאות הארגוניות ולמתן דאנה כהוקרת תודה למורה.
All our activities are organized by volunteers and are offered without any price tag attached. Yet there are some costs to cover and for that we are asking for your donations.
All remaining donations after covering the costs will be offered to the precious teacher.

דברים מאת מורינו היקרים דנמה לוצ'ו רינפוצ'ה וג'האדו רינפוצ'ה לקראת ביקור הנזיר שון 2013

לקראת ביקורו של הנזיר שון בישראל פנה הנזיר שון-לה, באמצעות חברתנו גילה, למורינו דנמה לוצ'ו רינפוצ'ה וג'האדו רינפוצ'ה בבקשה שיתפללו למען ידידי הדהרמה בישראל. הנזיר שון ביקש את תפילותיהם וברכתם כדי שביקורו – וביקוריהם של מורי דהרמה אחרים בארץ – יהיו מועילים לכל המעוניינים בתרגול הדהרמה.

אנחנו שמחים להביא בפניכם את דבריהם של מורינו היקרים:

דנמה לוצ'ו רינפוצ'ה נעתר לבקשה והשיב שאם הנזיר שון מצדו יישא תפילות, רינפוצ'ה עצמו יתפלל וגם מצדם של ידידי הדהרמה יהיו כוונה ומניע נכונים – כל התנאים האלה יחד יביאו להצלחת הביקור של שון – וביקוריהם של מורי דהרמה אחרים.

דנמה לוצ'ו רינפוצ'ה הנחה אותנו לכונן את הכוונה והמניע הנכונים כדי להביא להצלחת הביקור ולהצלחת הקבוצה;

אם כולנו נעשה כך – תצלח דרכנו.

ג'האדו רינפוצ'ה הודה לנזיר שון על פנייתו ודאגתו לידידי הדהרמה, ואמר כי הוא מתפלל תמיד להצלחת הפעילויות של ידידי הדהרמה וכי יוסיף ויעשה זאת גם עתה לבקשתו המיוחדת של הנזיר שון.

ספרייה ולימוד

ספרים בהוצאת ידידי הדהרמה

"כיצד לראות את עצמך כפי שהנך באמת"

כבוד הדלאי לאמהּ ה-14  

בספרו "כיצד לראות את עצמך כפי שהנך באמת" מדריך אותנו כבוד הדלאי לאמה כיצד לראות את עצמנו כפי שאנו באמת, על מנת שנוכל להתחיל ליצור את העולם שבו נרצה לחיות. למידע נוסף ורכישה