הרצאה של הנזירה ריטה לפני הקרנת סרט בנושא חמלה

במסגרת "פסטיבל הקולנוע הרוחני" מורתנו היקרה, הנזירה ריטה, תדבר על "חמלה ללא גבול" . יום חמישי ה- 3.11 שעה: 10:00 מקום: סינמטק 1, רחוב הארבעה ת"א ההרצאה תתקיים באנגלית (50 דקות) בהמשך יוקרן הסרט: המסע מזנסקר

הדרך הבודהיסטית מדברת על ארבע איכויות נשגבות: אהבה, חמלה, שמחה מפרגנת ושוויוניות. בסרט נפגוש שני נזירים המממשים אידאלים אלו הלכה למעשה, כאשר הם מסכנים את עצמם על מנת להוביל קבוצת ילדים מעבר לרכסי ההימלאיה, אל עבר הזדמנות לחינוך ועתיד טוב יותר. מה משמעותן של איכויות אלו, וכיצד ביכולתנו לפתח אותן גם בעצמנו?

לפרטים נוספים ורכישת כרטיס: http://www.spiritfestival.co.il/apage/109479.php

ברוח המסורת הבודהיסטית, המורה, וכן הצוות המארגן פועלים בהתנדבות מלאה ואינם מקבלים כל שכר. גם ההשתתפות בקורס זה הינה על בסיס תרומה (דאנה) וללא ציון סכום מוגדר, כדי לאפשר לכל הרוצים להשתתף בקורס לעשות זאת בשמחה ולתרום כפי יכולתם ומתוך רצון ונדיבות הלב.
תרומותיכם, אותן ניתן לעשות בכל עת הן לפני השיעור והן לאחריו, מיועדות לכיסוי כל ההוצאות הארגוניות ולמתן דאנה כהוקרת תודה למורה.
All our activities are organized by volunteers and are offered without any price tag attached. Yet there are some costs to cover and for that we are asking for your donations.
All remaining donations after covering the costs will be offered to the precious teacher.

חומרי עיון לאירוע זה

וידאו (0)
אודיו (0)
תמונות (0)

ספרייה ולימוד

מולטימדיה

Green Tara Mantra -108 Repetitions

צפה והקשב לעוד:

ספרים בהוצאת ידידי הדהרמה

"למלא את הלב בחמלה"

כבוד הדלאי לאמהּ ה-14  

ספרו של כבוד הדלאי לאמה - "למלא את הלב בחמלה", המראה לנו כיצד החמלה יכולה להיות מקור בלתי נדלה של אושר בחיינו. למידע נוסף ורכישה