ברכתו של מורנו ג'האדו רינפוצ'ה לקראת השנה הטיבטית החדשה
ג'האדו רינפוצ'ה מודה לכל הידידים שטרחו עמלו וארגנו למופת את ביקורו בארץ ושולח את ברכתו לשנה החדשה:
שנה טובה ומבורכת לכולם,
לוסאר (שנה חדשה) טאשי דלק (מבשרת טוב)!
אני מקווה ומתפלל שבשנה החדשה הבאה עלינו לטובה יוכל כל אחד מאיתנו לכונן מניע טוב וראוי של כוונה להפחית ברגשות העוכרים ולהגביר את הסגולות החיוביות. חשוב מאוד שנפעל לאורו של המניע הזה בתשומת לב רבה לאורך השנה כולה.
אני מאחל לכולם אריכות ימים ובריאות טובה, הצלחה בכל מעשיכם והגשמת כל שאיפותיכם. מצדי אעשה ככל יכולתי לעזור לכם, אבל גם אתם צריכים לפעול לשם כך. עליכם לפעול לא רק למען עצמכם, משפחתכם וידידיכם, לא רק למען ארצכם ובני עמכם, לא רק למען כדור הארץ שלנו וכל תושביו, אלא למען כל בעלי התודעה בששת עולמות הקיום. הקדשת החיוביות שלכם באופן הזה חשובה מאוד.
בכל יום ויום עלינו לכונן מניע ראוי, לנהוג כראוי, לשמור על משמעת ראויה ולהיות סבלניים ככל שנוכל. זה צריך להיות עיקרו של התרגול היומי שלנו. עשו כמיטב יכולתכם. תרגול כזה יעזור לכם באופן אישי בחיים האלה ובחיים הבאים, ויעזור מאוד גם לארצכם.
לבסוף, היו נחושים לנצל את הקיום האנושי יקר הערך שלכם בשנה הזאת לעשייה חיובית ולהעצמת הצד החיובי בכם.
להסבר על הלוסאר – אנא לחצו כאן