דף ביקור מורה

גלן סוונסון בישראל מרץ 2018

  • תאריך: 01.03.2018
  • תאריך סיום: 17.03.2018
  • מורה: גלן סוונסון  
  • מקום: כל הארץ

גלן סוונסון,במקור מאוסטרליה, לומד ומתרגל בודהיזם טיבטי משנת 1995. בשנת 2004 השלים גלן את תוכנית המאסטר בת שבע השנים של לימודים מתקדמים של בודהיזם במכון לאמה צונגקהאפה אשר בפומאיה, איטליה.

מאז 2005 גלן מלמד ומנחה ריטריטים של מדיטציה בהודו, אירופה, צפון אמריקה ואוסטרליה, בסגנון לימוד שמדגיש בהירות ומבליט את המיזוג בין ההשקפה הפילוסופית, המדיטציה וההתנהגות בחיי היומיום.

בין השאר גלן מעביר קורסים למתחילים וקורסים למתקדמים במרכז טושיטה שבדהרמסלה.

בישראל מוביל גלן סוונסון, במסגרת עמותת ידידי הדהרמה , את התוכנית בודהיזם מאלף ועד תו

במהלך הביקור יתקיימו הקורסים הבאים:

ההרשמה נמשכת

 

*

ברוח המסורת הבודהיסטית, המורה, וכן הצוות המארגן פועלים בהתנדבות מלאה ואינם מקבלים כל שכר. גם ההשתתפות בקורס זה הינה על בסיס תרומה (דאנה) וללא ציון סכום מוגדר, כדי לאפשר לכל הרוצים להשתתף בקורס לעשות זאת בשמחה ולתרום כפי יכולתם ומתוך רצון ונדיבות הלב.
תרומותיכם, אותן ניתן לעשות בכל עת הן לפני השיעור והן לאחריו, מיועדות לכיסוי כל ההוצאות הארגוניות ולמתן דאנה כהוקרת תודה למורה.
All our activities are organized by volunteers and are offered without any price tag attached. Yet there are some costs to cover and for that we are asking for your donations.
All remaining donations after covering the costs will be offered to the precious teacher.

חומרי עיון לאירוע זה

טקסטים (0)
וידאו (0)
אודיו (0)
תמונות (0)

ספרייה ולימוד

ספרים בהוצאת ידידי הדהרמה

"למלא את הלב בחמלה"

כבוד הדלאי לאמהּ ה-14  

ספרו של כבוד הדלאי לאמה - "למלא את הלב בחמלה", המראה לנו כיצד החמלה יכולה להיות מקור בלתי נדלה של אושר בחיינו. למידע נוסף ורכישה