האימון הבודהיסטי

מהאמודרה – החותם הגדול

בסוף השבוע תעסוק המורה הנזירה רובינה קורטין  במהאמודרה – החותם הגדול, בהתבסס על פרשנותו של לאמה ישה על טקסט שכתב הפנצ'ן לאמה הראשון – קדרופ גלק פלסנג (Khedrup Gelek Pelsang) – בנושא זה.

בימים אלה נמצאת המורה בעיצומו של תהליך עריכת הלימוד שנתן לאמה ישה בנושא זה לספר, וזו הזדמנות יוצאת דופן לשמוע על נושא זה מפי תלמידה ישירה של לאמה ישה שעוסקת כעת ישירות בנושא זה.

♣♣♣

הקורס יתקיים בשפה האנגלית.

הינכם מוזמנים להביא עמכם כיבוד לפינת קפה. נשמח לכיבוד בריא ככל שניתן – פירות, פירות יבשים, אגוזים, שקדים וכו'.

המשתתפים יתבקשו להיות נוכחים בכל משך הזמן של הקורס ובכל הפעילויות שיתקיימו במהלכו.

הלינה אפשרית אך ורק במרחב בית ההארחה ביחיעם

מכשירי הטלפון, מחשבים וכד' יימסרו למשמרת בתחילת הקורס.

להסבר מפורט על מהלך הקורסים, כללי התנהגות, מה להביא ועוד – תוכלו לקרוא כאן.

♣♣♣

ברוח המסורת הבודהיסטית, המורה, וכן הצוות המארגן פועלים בהתנדבות מלאה ואינם מקבלים כל שכר. גם ההשתתפות בקורס זה הינה על בסיס תרומה (דאנה) וללא ציון סכום מוגדר, כדי לאפשר לכל הרוצים להשתתף בקורס לעשות זאת בשמחה – ולתרום כפי יכולתם ומתוך רצון ונדיבות הלב.

תרומותיכם, שתיאספנה בתום הפעילות, מיועדות לכיסוי כל ההוצאות הארגוניות ולמתן דאנה כהוקרת תודה למורה.

♣♣♣

ההרשמה הסתיימה

צילום :מיכל בן שחר

ברוח המסורת הבודהיסטית, המורה, וכן הצוות המארגן פועלים בהתנדבות מלאה ואינם מקבלים כל שכר. גם ההשתתפות בקורס זה הינה על בסיס תרומה (דאנה) וללא ציון סכום מוגדר, כדי לאפשר לכל הרוצים להשתתף בקורס לעשות זאת בשמחה ולתרום כפי יכולתם ומתוך רצון ונדיבות הלב.
תרומותיכם, אותן ניתן לעשות בכל עת הן לפני השיעור והן לאחריו, מיועדות לכיסוי כל ההוצאות הארגוניות ולמתן דאנה כהוקרת תודה למורה.
All our activities are organized by volunteers and are offered without any price tag attached. Yet there are some costs to cover and for that we are asking for your donations.
All remaining donations after covering the costs will be offered to the precious teacher.

חומרי עיון לאירוע זה

אודיו (0)
תמונות (0)

ספרייה ולימוד

ספרים בהוצאת ידידי הדהרמה

"מעבר לדת"

כבוד הדלאי לאמהּ ה-14  

כבוד הדלאי לאמה פורש בספרו תוכנית פורצת דרך הפונה גם אל מיליוני האנשים שאינם רואים בעצמם חלק משום מסורת דתית אך עדיין כמהים לחיים שיש בהם סיפוק רוחני ועשייה למען עולם טוב יותר. למידע נוסף ורכישה