צנשאב סרקונג רינפוצ'ה בישראל, דצמבר 25 – ינואר 26
- תאריך: 30.12.2025
- מורה: צנשאב סרקונג רינפוצ'ה
- מקום: כל הארץ
נרגשים להודיע על ביקורו הקרוב בישראל של צנשאב סרקונג רינפוצ'ה!
צנשאב סרקונג רינפוצ'ה, גלגולו של אחד משבעת מאסטרי ההתדיינויות עם כבוד הדלאי לאמה, קיבל את הכשרתו הבודהיסטית במנזר גאנדן ג'נגצה בדרום הודו. אחרי שהחליט להמשיך את התמסרותו לדהרמה שלא כנזיר הוא המשיך את לימודיו במכון לדיאלקטיקה בודהיסטית בדהרמסאלה. רינפוצ'ה הינו מורה מרתק, חכם וחריף, ואנחנו שמחים על שניאות לבקר וללמד אותנו שוב.
רינפוצ'ה יבקר בישראל בין התאריכים 11/1/2026 – 28/12/2025, וילמד בשני קורסי סוף שבוע ובמספר מפגשי ערב באמצע השבוע:
30/12/25 – ביקור בעוטף ומפגש בערב בעין הבשור: איך להתמודד עם עצב, דאגה ואובדן. לפרטים.
1/1/2026 – מפגש ערב בתל אביב: כיצד לנווט ספקות. לפרטים.
2-3/1/2026 – קורס סוף שבוע במונאש: שלושת ההיבטים העיקריים של הדרך – The Three Principal Aspects of the Path. לפרטים
6/1/2026 – מפגש ערב אצל אלון פאר בנס ציונה. לפרטים.
7/1/2026 – מפגש ערב לתלמידים מתקדמים בתל אביב: הבארדו – ממיתה ועד לידה מחדש. לפרטים.
8-10/1/2026 – קורס סוף שבוע עם לינה בנס עמים: מחרוזת אבני החן של הבודהיסטווה – The Bodhisattva’s Jewel Garland. במהלך הקורס תינתן האפשרות לאלה החפצים בכך לקבל מקלט מצנשאב סרקונג רינפוצ'ה (פרטים בדף הקורס). לפרטים.
לעדכונים נוספים – אנא עקבו באתר ובדף זה.
צנשאב סרקונג רינפוצ'ה (Tsenshab Serkong Rinpoche) נולד בשנת 1984 בספיטי, הודו. כבר בהיותו בן שנתיים וחצי הוא הוכר ע"י כבוד הדלאי לאמה כגלגולו של קיאבג'יי צנשאב סרקונג טוגסיי רינפוצ'ה, שהיה אחד משבעת ממאסטרי ההתדיינויות עם הדלאי לאמה.
צנשאב סרקונג רינפוצ'ה קיבל את הכשרתו הבודהיסטית במנזר גאנדן ג'נגצה בדרום הודו. אחרי שהחליט להמשיך את התמסרותו לדהרמה שלא כנזיר הוא המשיך את לימודיו במכון לדיאלקטיקה בודהיסטית בדהרמסאלה.

צנשב סרקונג רינפוצ'ה
בעצתו של כבוד הדלאי לאמה סיים צנשאב סרקונג רינפוצ'ה שלוש שנים אינטנסיביות של לימוד אנגלית בקנדה, והוא רואה זכות לעצמו לשאת במחוייבויותיו של קיאבג'יי צנשאב סרקונג טוגסיי רינפוצ'ה, לסייע וללמד ככל שיינתן.
רינפוצ'ה מלמד בהודו ובאירופה תוך שהוא משלב את ניסיונו בלימוד ובתרגול הבודהיסטי עם היכרותו את העולם המערבי. לימודיו שופעי חוכמה, חן והומור והם מרתקים ביותר. הוא ביקר בישראל לראשונה באוגוסט 2018, וזהו ביקורו השני.
פרטים נוספים על רינפוצ'ה ניתן לקרוא באתר – כאן
תרומותיכם, אותן ניתן לעשות בכל עת הן לפני השיעור והן לאחריו, מיועדות לכיסוי כל ההוצאות הארגוניות ולמתן דאנה כהוקרת תודה למורה.
All remaining donations after covering the costs will be offered to the precious teacher.