דף ביקור מורה

צנשאב סרקונג רינפוצ'ה בישראל, יוני 2023

נרגשים להודיע על ביקורו הקרוב בישראל של צנשאב סרקונג רינפוצ'ה!

צנשאב סרקונג רינפוצ'ה – גלגולו של אחד משבעת מאסטרי ההתדיינויות עם הדלאי לאמה ה-14 – הינו מורה מרתק, חכם וחריף, ואנחנו שמחים על שניאות לבקר וללמד אותנו שוב.

רינפוצ'ה יגיע לישראל לביקור בן שבועיים בחודש יוני 2023, בין התאריכים 13-27.6.23, יילמד בשני סופי שבוע ויקיים פעילויות נוספות אחרות:

סיפור החלום ממלא המשאלות – קורס סופ"ש (כולל לינה) בנס עמים, חמישי-שבת 15-17.6.23. לפרטים לחצו כאן.

מה המשמעות של אימון התודעה בבודהיזם? – מפגש ערב ביודפת, ראשון 18.6.23. לפרטים לחצו כאן.

עולם ומלואו בארבע שורות – מפגש ערב בתל אביב, שלישי 20.6.23. לפרטים לחצו כאן.

החיפוש אחר האושר – קורס סופ"ש (ללא לינה) במרכז אנטאקראנה בתל אביב, שישי ושבת 23-24.6.23. לפרטים לחצו כאן.

עוד חודש, עוד שנה – כוונה והתכוונות בחיי היומיום – מפגש ערב בהרצליה, שני 26.6.23. לפרטים לחצו כאן.

לעדכונים נוספים – אנא עקבו באתר ובדף זה.

צנשאב סרקונג רינפוצ'ה (Tsenshab Serkong Rinpoche) נולד בשנת 1984 בספיטי, הודו. כבר בהיותו בן שנתיים וחצי הוא הוכר ע"י כבוד הדלאי לאמה כגלגולו של קיאבג'יי צנשאב סרקונג טוגסיי רינפוצ'ה, שהיה אחד משבעת ממאסטרי ההתדיינויות עם הדלאי לאמה.

צנשאב סרקונג רינפוצ'ה קיבל את הכשרתו הבודהיסטית במנזר גאנדן ג'נגצה בדרום הודו. אחרי שהחליט להמשיך את התמסרותו לדהרמה שלא כנזיר הוא המשיך את לימודיו במכון לדיאלקטיקה בודהיסטית בדהרמסאלה.

צנשב סרקונג רינפוצ'ה

צנשב סרקונג רינפוצ'ה

בעצתו של כבוד הדלאי לאמה סיים צנשאב סרקונג רינפוצ'ה שלוש שנים אינטנסיביות של לימוד אנגלית בקנדה, והוא רואה זכות לעצמו לשאת במחוייבויותיו של קיאבג'יי צנשאב סרקונג טוגסיי רינפוצ'ה, לסייע וללמד ככל שיינתן.

רינפוצ'ה מלמד בהודו ובאירופה תוך שהוא משלב את ניסיונו בלימוד ובתרגול הבודהיסטי עם היכרותו את העולם המערבי. לימודיו שופעי חוכמה, חן והומור והם מרתקים ביותר. הוא ביקר בישראל לראשונה באוגוסט 2018, וזהו ביקורו השני.

פרטים נוספים על רינפוצ'ה ניתן לקרוא באתר – כאן

 

ברוח המסורת הבודהיסטית, המורה, וכן הצוות המארגן פועלים בהתנדבות מלאה ואינם מקבלים כל שכר. גם ההשתתפות בקורס זה הינה על בסיס תרומה (דאנה) וללא ציון סכום מוגדר, כדי לאפשר לכל הרוצים להשתתף בקורס לעשות זאת בשמחה ולתרום כפי יכולתם ומתוך רצון ונדיבות הלב.
תרומותיכם, אותן ניתן לעשות בכל עת הן לפני השיעור והן לאחריו, מיועדות לכיסוי כל ההוצאות הארגוניות ולמתן דאנה כהוקרת תודה למורה.
All our activities are organized by volunteers and are offered without any price tag attached. Yet there are some costs to cover and for that we are asking for your donations.
All remaining donations after covering the costs will be offered to the precious teacher.

חומרי עיון לאירוע זה

טקסטים (0)
וידאו (0)
אודיו (0)
תמונות (0)

ספרייה ולימוד

ספרים בהוצאת ידידי הדהרמה

"להגיע להארה"

כבוד הדלאי לאמהּ ה-14  

"להגיע להארה" הוא ספר חשוב ומהותי בו פורש בפנינו הדלאי לאמה, בדרך בהירה ומעשית, את שלבי התרגול הרוחני בדרך להשגת מצב ההארה שלמה, מצב תודעה שהוא הרמה הגבוהה ביותר של ההתפתחות הרוחנית. למידע נוסף ורכישה